Popüler Yayınlar

3 Ocak 2011 Pazartesi

Cindy'den Hediyeler

Cindy'nin yeni blogunun açılışı ve yeni yıl dolayısıyla verdiği bu cici hediyeleri kazanmak istiyorsanız buraya lütfen. Son katılım tarihi 17 Ocak.

Ferhat İç Giyim Üyelik: İLK HEDİYE ETKİNLİĞİM

Ferhat İç Giyim Üyelik: İLK HEDİYE ETKİNLİĞİM: "Merhaba arkadaşlar sizleri daha iyi tanımak ve kendime çeşitli kesimlerden çevre edinmek adına bende bir hediye etkinliği yapmaya kara..."

ÇILGIN ELTİLER: ÇANTA TUTKUNLARI İÇİN KAMPANYAMIZ!!!

ÇILGIN ELTİLER: ÇANTA TUTKUNLARI İÇİN KAMPANYAMIZ!!!: "Merhaba,biz kadınların vazgeçilmezlerindendir çantalar di mi?İster 2,ister 8 olsun;ihtiyacımız olsun olmasın her çeşidinden isteriz,alırız :..."

ÇILGIN ELTİLER: KIYAFETİNİZİ TAMAMLAYAN ÖZEL AYRINTILAR;TAKIAL.COM...

ÇILGIN ELTİLER: KIYAFETİNİZİ TAMAMLAYAN ÖZEL AYRINTILAR;TAKIAL.COM...: "Özel günler,zarif hediyeler ve günlük hayatınızda kıyafetinizi tamamlayacak değerli ayrıntılar için ..TAKIAL.COM Firmamız hakkında M..."

mutlaka ziyaret edin..

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000541831997

KIZIMIN CİCİLERİ: BU BEBEK TAKIMI SAHİBİNİ BEKLİYOR......

KIZIMIN CİCİLERİ: BU BEBEK TAKIMI SAHİBİNİ BEKLİYOR......: "Merhabalar Sevgili Dostlar !.... Birazdan tanıtacağım bebek takımı blog arkadaşlarımdan birinin olacak....Tabii ki bir çekiliş sonucunda......."

RENGARENKLİ DÜNYA: rengarenkli dünyam' da hediye çekilişi

RENGARENKLİ DÜNYA: rengarenkli dünyam' da hediye çekilişi: "işte güzel hediyelerim; twigy'den 39 numara kırmızı bir çift ayakkabı(38,5 da denilebilir) şık bir kolye daniel klein'..."

Kozmetik Dünyası: Hediye Çekilişimmmm Varrr :)

Kozmetik Dünyası: Hediye Çekilişimmmm Varrr :): "1- Avon windscape bayan parfüm 50 ml2- Biologic Çilekli Krem3- Flormar 4 lü göz far4-Emily Siyah Göz Kalemi5-Avon Ruj6- Flormar Oje7-Avon ..."

oyüncağım: HEDİYE ÇEKİLİŞİ...:)

oyüncağım: HEDİYE ÇEKİLİŞİ...:): " Yeni yıla girmeye hazırlandığımız şu günlerde elimdeki oyuncakların inanılmaz yoğunluğuna rağmen dayanamadım birilerine hediye örüvere..."

Angel's Diary: Yeni Yıl Hediyeleri

Angel's Diary: Yeni Yıl Hediyeleri: "Yeni yılı kutlamak için küçük bir hediye seti hazırladım sizlere. İçerisinde; 1 adet Watsons üzümlü el kremi 1 adet Elf lipgloss 1 adet ..."

HEDİYELER DÜKKANI =): HEDİYE VERİYORUM...!!!

HEDİYELER DÜKKANI =): HEDİYE VERİYORUM...!!!: "ve hediyelerime ekleme yapıyorum :) Avon care el kremi... Avon care vücut sıkılaştırıcı ve nemlendirici losyon Avon senses winter magi..."

hediyeler

http://prensesinhayalleri.blogspot.com/2011/01/hediyelerim-var.html